Ga naar de inhoud

Wie ben ik?

Na van alles geprobeerd te hebben, werd het me duidelijk dat voor mij de oplossing niet in mijn hoofd zat. Het zat bij mijn gevoel. Ik ben analytisch sterk, maar niet alles is rationeel te verklaren. Ik hoef niet alles te begrijpen, al wil ik dat vaak wel. Ik moest meer gaan voelen. Yin yoga werkt voor mij goed om meer rust in mijn leven te creëren. Net als met mindfulness en bewust ademen leg ik zo ook makkelijker contact met mijn lichaam en gevoel. Ik besloot te gaan doen wat ik echt graag wilde en een gokje te wagen. Ik deed een fotografie basisopleiding, een 200h Yin Yoga Teacher Training en een 50h Yoga Nidra Teacher Training. Ook deed ik een Buteyko ademcoach opleiding en een post-HBO coachopleiding van een jaar. Omdat ik denk dat ook voeding enorm belangrijk is voor onze mentale en fysieke gezondheid, deed ik ook een opleiding tot Plantaardige voedingsdeskundige en daarbij horend een opleiding tot darmtherapeut. Met deze laatste opleiding wil ik me nog meer kunnen richten op plantaardige voeding bij ziektebeelden en darmgezondheid.

Door mijn eigen ervaring met chronische pijn/klachten en stress (en de gevolgen daarvan) en de opleidingen die ik gedaan heb, weet ik nu dat ik en hoe ik als coach anderen met zulke klachten kan helpen. En om me te blijven ontwikkelen op dit vlak lees ik niet alleen veel, maar volg ik ook scholingen in bijvoorbeeld Stressortherapie en een meerdaagse masterclass van Howard Schubiner.

Ik houd verder van fotografie, van vreemde talen, van reizen, van zwemmen, van tekenen, van pizza, van dansen, van mijn vrienden, van mijn familie, van honden en van schoenen. Niet perse in die volgorde.

Ik hoop binnenkort ook meer over jou te horen en samen aan de slag te gaan!

Liefs, Wanda

Geboren in 1984

Niet daar geboren, maar ik woon nu al bijna 20 jaar in Amsterdam. Ik woon samen met mijn vriend. Ik heb ook in Maastricht, Florence (Italië), Haarlem en Panama gewoond.

Eet sinds 4 jaar zo veel mogelijk plantaardig

Meestal volgens het Plant Based Whole Food principe. Dit bevalt me omdat ik me er duidelijk beter door voel.

Levenslang proces

Ook ik ben maar een mens en ook ik blijf mijn leven lang doorgaan met het proces van bewustwording en groei. Dat stopt nooit.

“When you arise in the morning, think of what a precious privilege it is to be alive. To breathe, to think, to enjoy, to love”

– Marcus Aurelius