Meteen naar de inhoud

Wat doe ik

Gezondheid, bewustwording en liefde: de belangrijkste thema’s in het leven

Coaching bij chronische stress- en pijnklachten

Als coach help ik mensen bij angsten, stress, communicatie en onzekerheid. Dit kan op zowel persoonlijk vlak, als ook werkgerelateerd zijn. Dit doe ik door bewustzijn te creëren voor onbewuste patronen en denkwijzen. Hierdoor wordt verandering mogelijk. We werken aan die verandering d.m.v. doelgerichte acties.

Mijn specialisatie bij coachen is: SOLK, oftewel ALK. Mensen met aanhoudende, vaak lichamelijke klachten die medisch niet verklaard kunnen worden. Klachten waar je veel last van hebt en die vaak een emotionele of mentale oorzaak (overtuigingen) hebben.

Yin Yoga en Yoga Nidra

Als yogadocente geef ik Yin Yoga en Yoga Nidra lessen in Amsterdam. Ik leg hierbij de focus op het naar binnen keren en contact maken met jezelf en je lichaam. Door af en toe even tijd voor jezelf te nemen en stil te staan bij hoe het met je gaat, creëer je meer rust en balans.

Plantaardig eten en (darm)gezondheid

Mentale problemen zoals stress en angst, maar ook veel fysieke problemen kunnen d.m.v. voeding sterk verbeteren. Ik geloof dat plantaardige voeding hierbij het beste helpt. Dit draagt bij aan een natuurlijk herstel van het lichaam en de geest. De darmen worden niet voor niets de tweede hersenen genoemd.

Buteyko ademhaling

Ademen is letterlijk van levensbelang, maar zo’n 80% van de mensen ademt niet efficient. Als je ‘beter’ leert ademhalen, levert je dit meer energie op, betere sportsprestaties, kan het helpen om astma, hyperventilatie, slaapapneu en bepaalde allergiën te verbeteren of zelfs te genezen. Ik leer je deze juiste ademhaling.

“Whatever you decide to do, make sure it makes you happy.”

Paulo Coelho