Ga naar de inhoud

Prijzen

Prijzen voor een coachingstraject en/of -sessie

Er zijn trajecten van 8 sessies in totaal mogelijk, maar je kan ook kiezen voor een van de zogenaamde abonnementen. Bij een abonnement wordt er uitgegaan van twee sessies per maand van 60 tot 90 minuten. Het voordeel van een abonnement is dat je zelf elke maand kan kiezen of je doorgaat en het neemt bovendien de druk weg van ‘ik moet in 8 sessies klaar zijn’. Tijdens een gratis intakegesprek kunnen we samen bepalen wat het beste bij jouw situatie past.

Betalen in termijnen in mogelijk.

  • Coachtraject* van 8 sessies in Amsterdam € 847,-
  • Coachtraject van 8 sessies online € 697,-
  • Coach ‘abonnement’ per maand in Amsterdam € 277,-
  • Coach ‘abonnement’ per maand online € 199,-
  • Eenmalige lange sessie (90 min.) € 153,- / € 119,-

Tip: Vraag je werkgever om het traject te betalen, vaak is er een potje voor de ontwikkeling van werknemers. Een coachtraject is gunstig voor jou en dus ook voor je werkgever! Alle sessies blijven altijd privé en zijn niet inzichtelijk voor de werkgever.

* Bij de trajecten is er de mogelijkheid om te kiezen voor een rapportage. Deze rapportage houd ik bij gedurende het hele traject. Hierin komen alle sessies, oefeningen, doelen en resultaten te staan. Een mooie samenvatting om mee naar huis te nemen na afloop en een handig naslagwerk voor in de toekomst. De kosten voor een rapportage zijn €150,-